Sticker label MURAH

Tips Pemilihan Sticker Label Murah Dan Berkualiti Untuk Produk Packaging Anda!

6 sebab besar kenapa produk mantap, makanan mantul pun SALES MENURUN

Tiada labeling/packaging.
Labeling sangat penting, ia membezakan produk premium dan murah, kebanyakan pelanggan tertarik pada packaging sesuatu barang, dan cara paling murah dan efisien adalah menggunakan label sticker.

Tidak letak contact number!
bagaimana pelanggan nak repeat order jika tiada nombor telefon atau lokasi cawangan berdekatan tak dinyatakan di labeling. Ni benda wajib untuk pelanggan repeat order banyak kali.

Sticker terlampau kecil.
Sering para peniaga yang mempunyai bekas besar tetapi sticker label bersaiz kecil, semua info nak dimasukkan, text terlampau halus, customer tak dapat baca. Jika anda tengok brand ternama, pasti nampak sticker dan label jelas dan besar memenuhi packaging, pastikan anda memilih saiz yang besar yang dapat memenuhi lebih 40% permukaan depan packaging.

Sticker tidak menonjol.
Cuba bayangkan ada beratus produk di rak, jadi produk anda mestilah mempunyai sticker label yang lebih menonjol dari produk lain. Gunakan size sticker yang besar, warna yang menonjol dan gambar produk yang cantik.

Design yang tidak professional.
Sticker label adalah muka hadapan business anda, ia adalah punca tarikan pelanggan membeli produk anda. Pastikan design anda dibuat oleh designer professional, brand ternama sanggup membayar puluhan ribu ringgit untuk kajian dan design yang dapat menarik pelanggan. Elakkan gambar produk yang kabur didalam design. Gunakan khidmat designer. Disini kami ada menawarkan template design percuma, atau anda boleh menggunakan khidmat designer kami untuk buat design yang baru.

Pilih sticker label yang tidak sesuai.
Sering pelanggan memilih jenis sticker label yang salah, sebagai contoh, memilih sticker label kalis air untuk produk kering, ini merugikan pelanggan kerana anda boleh menjimatkan kos dengan memilih sticker label mirrorkot yang lebih murah untuk produk kering. Sticker ada pelbagai pilihan sesuai untuk pelbagai jenis produk. Jenis cetakan amat penting. Disini kami hanya menggunakan mesin digital offset teknologi terkini dengan toner original sahaja yang menghasilkan cetakan yang lebih halus dan warna lebih terang.

Digital Offset print

Kami menggunakan digital print Konica Minolta. Hanya menggunakan toner original dan diselenggara oleh juruteknik Konica Minolta dari semasa ke semasa untuk dapatkan warna lebih tepat dan terang.

sticker label pixtor konica minolta
sticker label murah pixtor

Cutting Machine

Menggunakan cutting machine teknologi terkini untuk mendapatkan potongan yang lebih tepat dan pantas. Boleh memotong pelbagai bentuk, tiada limitasi bentuk.

High Quality Material

Kami hanya menggunakan kualiti bahan yang terbaik, gam yang kuat dan tahan lama. Kami periksa setiap bahan yang diberikan dari kilang. Kami memilih kualiti berbanding harga. Tiada istilah cut cost pada kami. Bukan sekadar sticker label murah semata-mata.

Sticker label berkualiti gam kuat

Anda akan suka tempah dengan kami!

Harga yang MURAH!

Harga kami antara yang termurah, dengan kualiti cetakan dan bahan yang tinggi, cuba tempah dengan kami sekali, anda pasti akan menjadi pelanggan setia kami!

Dapatkan harga serta-merta.

Dengan website kami, setelah anda daftar sebagai pelanggan. Anda boleh semak harga serta-merta. Tak perlu whatsapp kami dan tunggu kami berikan harga. Boleh terus tempah!.

Pos Seluruh Malaysia

Kami menyediakan khidmat pos. Anda hanya perlu tempah sahaja dengan kami. Dari A-Z kami uruskan sehingga ke pintu pejabat anda.

Kualiti terbaik!

Tiada jalan pintas untuk dapatkan kualiti terbaik, kami menggunakan mesin teknologi terkini, toner original, dan kepakaran staff kami. Maka kami pasti anda akan berpuas hati. Sticker label murah hanya untuk anda.

Subscribe untuk promosi.

Kami sering berikan promosi dari semasa ke semasa. Memang kami berikan harga yang terbaik untuk anda. Kekal setia dengan kami dan anda boleh dapatkan penjimatan maksimum.

Khidmat Design Disediakan.

Kami menyediakan khidmat design. Bukan sahaja khidmat berbayar. Design percuma juga kami tawarkan kepada anda.

Klik dibawah untuk semak harga atau hubungi khidmat pelanggan kami!