Hi!

Pixtor Design and Print merupakan syarikat cetakan yang beralamat di Ipoh Perak. Kami menyediakan khidmat mencetak pelbagai jenis barangan untuk para pelanggan kami.Walaupun kami beralamat di Ipoh Perak, kami mempunyai pelanggan tetap dari seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.Dengan teknologi semasa dan khidmat kurier yang terbaik, dapat kami bekerjasama demi membantu pelanggan kami mencapai tahap kualiti cetakan dan harga yang jauh lebih murah untuk mengurangkan kos cetakan pelanggan kami. Anda bila lagi?

Waktu Operasi:

Isnin – Jumaat: 9am-6pm
Sabtu: 9am-1pm
Ahad: Cuti

Email: [email protected]
Whatsapp: 017-476 2967
Office: 05-318 9193

Alamat: 8A, Jalan Raja Musa Mahadi, 31350 Ipoh Perak.

Kami menyediakan pelbagai jenis cetakan. Antaranya:

Kami berpengalaman dalam bidang cetakan, dapat menyediakan cetakan yang berkualiti pada harga yang murah. Kualiti yang cantik dapat menyakinkan para pelanggan anda untuk membeli produk anda, manakala harga cetakan yang murah dapat mengurangkan kos anda. kami juga usahawan seperti anda. Jadi kami akan membantu anda dari segi cetakan, pemilihan bahan material, proses reka grafik (design) dan lain-lain. Anda hanya perlu fokus pada perniagaan dan kami fokus menyediakan packaging yang murah, cantik, dan menarik perhatian umum.

Anda usahawan cetak, sama seperti kami?

Jika anda merupakan usahawan cetak, menjalankan perniagaan printing (cetak). Anda boleh hubungi kami untuk bekerjasama. Harga yang kami tawarkan akan lebih kompetitif, dan kami boleh pos terus ke pelanggan anda. Syarat daftar adalah mempunyai ssm berkaitan cetakan. Hanya perlu berikan kami salinan business card atau ssm untuk semakan. Hubungi kami melalui whatsapp 017-476 2967.